Minimosaiikki

Puutarhatyöt ja ihanat kelit ovat vieneet melkein kaiken ajan käsitöiltä. Jotain sain sentään tällä viikolla aikaiseksi. Koristelin aiemmin tekemäni betoniruukun reunan ja muutaman kiven minimosaiikeilla. Tilasin palat MosaiikkiMiljööstä. Toimitus oli todella nopea.


Minimosaiikkityö se on tarkkaa puuhaa, kun pienimmät käyttämäni mosaiikkipalat olivat vain 3x3 mm kokoisia. Paloja on helpoin käsitellä mosaiikkipinseteillä. Liimasin palat yksi kerrallaan ja liimana käytin silikoniliimaa. Ruukun reuna on saumattu saumauslaastilla. Perhonenkin saa luultavasti saumaksen myöhemmin, että kuvio erottuisi paremmin värikkäästä kivestä.


Kommentit

  1. Löysin blogiisi kun etsin riippumaton mallia googlesta. Ja hyvä että löysin koska niin kivoja juttuja olet tehnyt vaikka miten paljon. Tosi idearikas olet.

    VastaaPoista
  2. Etsin tietoa mosaiikkipintojen entisöinnistä ja ihmisten kokemuksista aiheen parissa. Mukavaa, että vahingossa päädyin tänne vähän luovempaan mosaiikin käyttöön, kuin osasin ajatellakaan! Taidanpa ryhtyä itsekin nyt toukokuun auringon paistaessa askartelemaan enemmän puutarhassa ja koristelen saviruukkuja mosaiikilla. Kiitos ja mukavaa kesän odotusta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Loimen laitto kangaspuihin

Makramee kesäverhot

Makramee seinävaate