Facebook ja Instagram-arvonta

On se aika alkukesästä, kun juhlitaan Hanna hurahti-blogin synttäreitä. Kaksi vuotta bloggaamista tulee täyteen kesäkuun alussa ja ajattelin juhlistaa tätä Facebook ja Instagram-arvonnalla. Mummadesign on lahjoittanut arvontaan ihanan pellavakassin. Kassin Suamenhevoonen-kuosi on uusi ja Suomi 100-vuotta - teemaan liittyvä. Mummadesign on Lapualainen yritys. Yrittäjä Niina Koivusalo suunnittelee kuosit eteläpohjalaisia juuriaan kunnioittaen. Tuotteiden valmistus tapahtuu käsityönä aina painamisesta ompeluun ja viimeistelyyn asti.

Arvontaan pääset osallistumaan näin:

Jos seuraat Hanna hurahti-blogia @hannahurahti Instagramissa ja kommentoimalla arvonta-julkaisun alle, mikä ostamasi kotimainen käsityö on ollut sinulle tärkeä, hyödyllinen tai mitä olet käyttänyt, pitänyt paljon. Nyt saa siis mainostaa! Hashtagit #voitamummadesigninkassi #hannahurahti.

Toinen tapa osallistua kilpailuun on käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivusta ja kommentoida arvonta-julkaisuun, minkä käsityön olet viimeksi itse tehnyt ja milloin. Jos seuraat molemmissa blogiani, tuplaat mahdollisuutesi voittaa.

Jos sinulla ei ole tiliä Facebookissa tai Instagramissa, voit vastat kysymyksiin myös tämän julkaisun alle. Jos kommentoit nimimerkillä, huolehdithan että saan yhteystietosi voiton osuessa kohdalle.

Arvonta suoritetaan maanantaina 5.6.2017.

Yhteistyössä: Mummadesign


Kommentit

  1. Pannun alunen on ollut kätevä, mukana kisassa.

    Yhteystiedot löytyy tarvittaessa tuon Google tilin kautta.

    VastaaPoista
  2. Villasukkia tarvitaan aina.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Muutamat kotimaiset käsin tehdyt korut tuovat iloa sekä arkeen että juhlaan.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  4. Itse käsin virkattu päiväpeite on jatkuvassa käytössä ja arvostan todella tekijän sinnikkyyttä ja taitoa.
    -Marjuska-
    laaksonritari@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Ostan aina välillä toreilta itsetehtyjä käsitöitä, villasukkia ja sen sellaista. Ne ovat aivan erilaisia kuin kaupan tuotteet. Arvostan käsitöitä ihan valtavasti. 3rikatms(at)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Omenan mallinen pannunalunen puusta (vaneri), josta saa tarvittaessa kaksi. Ostettu Lohjalta, ollut käytössä vuosikausia. Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  7. Minulla on käytössä useitakin kotimaisia perinteisiä pärekoreja. Yksi kori on varattu käsityökopaksi ja toiseen säilön kierrätykseen menevät lehdet ja paperit. Ekologisuus ja käsityöt ovat lähellä sydäntäni ja osallistun kivaan arvontaan!
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Arvonta on suoritettu. Onni suosi sinua @outsaaaaa. Paljon Onnea!

    Hanna hurahti kiittää kaikkia osallistuneita ja kiitos Mummadesign. ❤

    VastaaPoista
  9. Vianor muistiselle hyvä myymälä,löytyy kaikkialailla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Loimen laitto kangaspuihin

Makramee kesäverhot

Makramee seinävaate