Betonia ja minimosaiikkia

Laitetaanpas kuvia uusimmista betonitöistäni. Tuikkukupit olen valanut silikonisiin muffinssivuokiin. Kuppien kuivuttua niiden yläreunaan on kiinnitetty koruliimalla minimosaiikkia. Välit voisi myös saumata mutta halusin jättää nämä ilman saumauslaastia. Minimosaiikkien elävyys tulee mielestäni paremmin esille ilman saumausta.



Kahvipaketit tyhjenevät meillä nopeasti. Olen keräillyt paketteja jo kauan mutta en ole saanut aikeiseksi tehdä niistä mitään. Tässä yksi vinkki mihin niitä voi hyötykäyttää. Betonia (S30) kahvipakettiin ja narua ympärille. Anna kuivua muutama päivä ja kivat koristeet ovat valmiit.


Syksyinen teehetki. Turkkilainen teepannuni sai betonialustan ja juurtumassa oleva viherkasvi pääsi uuteen betoniseen vekkiruukkuun.


Kommentit

  1. Kivoja pikkujuttuja! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Kivoja erilaisia betonielementtejä ja nuo mosaiikit tuo kivaa lisäsärmää. Nämähän olisi hyviä joululahjaideoitakin. Kuulin hiljattain, että on myös hiilineutraalia betonia, joten ainakin ympäristötietoisille lahjansaajille sekin on hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula! Näin minäkin luin - hyvä niin. Sementin valmistus kuulemma aiheuttaa arviolta 5-7% maailman hiilidioksidipäästöistä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Loimen laitto kangaspuihin

Makramee kesäverhot

Makramee seinävaate